Design

Interieur

Laat je huis tot leven komen met onze interieur stukken.

Outdoor

Laat je tuin tot leven komen met onze outdoor stukken.

Onze afwerkingen

Eens jouw producten geprint zijn kunnen we je ook één van onze afwerkingen bieden. Zo werken we onze prints verder af met mortex, kalkverf,

Interieurstukken

In de wereld van interieurdesign ontketent 3D-printen een ware revolutie, door ongekende mogelijkheden voor personalisatie en innovatie te bieden. Bij Footprint Inc. omarmen we deze vooruitstrevende technologie om unieke, op maat gemaakte interieurstukken te creëren die perfect aansluiten bij de visie en esthetiek van onze klanten. Onze expertise in 3D-printen stelt ons in staat om complexe designs en texturen tot leven te brengen, die met traditionele methoden onbereikbaar zouden zijn.

Outdoor stukken

Ontdek de toekomst van exterieurontwerp. We gebruiken geavanceerde 3D-printtechnologie om unieke meubelstukken te creëren die de perfecte balans bieden tussen functionaliteit en esthetiek voor buitenruimtes. Van weerbestendige loungestoelen tot op maat gemaakte tuinbanken, onze expertise en precisie zorgen ervoor dat elk stuk met zorg wordt vervaardigd, terwijl we duurzame materialen en milieuvriendelijke productiemethoden omarmen om een harmonie te bereiken tussen design en natuur. Welkom in de nieuwe generatie van exterieurmeubelen.

Interesse?

Aarzel niet, contacteer ons

Scroll to Top