Branding

Ontdek de voordelen

Ontdek de voordelen van een goede en efficiënte branding met behulp van Footprint inc. Samen tillen we jouw merk naar een hoger niveau. De visuele aspecten van je merk en bedrijf zijn van groot belang voor een goede uitstraling. Aarzel zeker niet en contacteer ons.

Onze branding services

Til je branding naar een hoger niveau met behulp van onze services. Wij staan je bij van begin tot einde en verder. Zo kan je voor vragen of problemen altijd bij ons terecht en helpen we je na aankoop met plezier verder.

Logo's

Wens jij je klanten te verbazen met een prachtig levensgroot logo. Wij printen, kleuren en schaven het bij waar nodig voor jou.

Gepersonaliseerde Gadgets

Klaar om aan de hand van leuke gepersonaliseerde gadgets je branding te verbeteren? Wil je jouw merk een special look geven? Wij bedenken samen met jou leuke ideeën om jouw branding naar een hoger level te brengen.

Decoraties

Verfraai jouw werkplaatsmet leuke decoraties, mooie wanden en zo veel meer. Wij ontwerpen, prototypen en creëren mooie decoraties om jouw workspace op te fraaien.

Savvy Chair

Savvy, een PR-kantoor dat zich richt op interieur, design en kunst wou hun klanten een origineel nieuwjaarscadeau bieden. They asked, we delivered! Op de foto’s staat een leuke kleine attentie die in de smaak viel bij de klanten van Savvy.

Carplant Audi - Daniel Ost

Voor de samenwerking tussen Daniel Ost en Audi Belgium mochten we enerzijds de protoypering uitvoeren. Hierbij gaande van testen in het design tot het mee uitvoeren van de veiligheidstest. Nadien werd het prototype in productie gebracht. Zowel onderstel als uitneembaar potje werd gemaakt van gerecycleerde Petg. 

Scroll to Top