Over ons

Missie

Ondersteuning van onze klanten

Onze missie is om bedrijven te ondersteunen aan de hand van 3D-printing technologie als een duurzame en efficiënte productiemethode. Wij willen bedrijven in staat stellen om hun productieprocessen te optimaliseren, afval te verminderen en duurzamere producten te produceren. Door het gebruik van circulaire en duurzame materialen, willen we de industrie helpen om de milieu-impact te verminderen en bij te dragen aan een betere toekomst voor onze planeet.

"Printed with the end in mind"

Deze slagzin ligt Footprint inc nauw aan het hart. Printed with the end in mind staat voor het circulaire waar we veel waarde aan hechten. Zo is onze droom dat elke niet gebruikte print zijn weg terugvindt tot bij ons. Op die manier kan het materiaal herbruikt worden om een nieuwe klant tevreden te stellen.

Pellet extruder

Visie

Footprint inc. daagt conventionele productietechnieken uit aan de hand van 3D printing technologie. Door duurzaam ondernemen en grensverleggend onderzoek samen te brengen komt authenticiteit voor in onze technologieën. Samen met 3D printing willen we de wereld duurzamer en circulair maken. Samen streven we naar een volledig duurzame manier van produceren.

Aagje

    • Aagje is onze in-house ‘droomvertaler’, gespecialiseerd in het omzetten van klantwensen naar realiteit. Met een achtergrond die net zo kleurrijk is als de prints die we bij Footprint inc. creëren, brengt Aagje een unieke blend van saleskennis, communicatieve vaardigheden en creatieve flair naar de tafel. Aagje is het bewijs dat wanneer passie en professionaliteit samenkomen, magische dingen gebeuren. Haar motto? “Als je het kunt dromen, kunnen we het printen.” 

Portret Aagje
Portret Pieter

Pieter

  • Maak kennis met Pieter, onze eigen technologietovenaar. Als kind droomde hij al van het bouwen van kastelen in de lucht, maar vond al snel uit dat de wetten van de zwaartekracht daar anders over dachten. Gelukkig heeft hij met zijn diploma in burgerlijk ingenieur ‘automatisering en regeltechnieken’ een manier gevonden om zijn dromen – zij het iets dichter bij de grond – toch te realiseren. Pieter is een ware ‘MacGyver‘ in de wereld van 3D-printing; geef hem een probleem en hij tovert met plezier een oplossing uit zijn geprinte hoed, alsof het magie is. Zijn levensmotto? “Waar een wil is, is een geprinte weg.” 

Contacteer ons!

Telefoon

(+32)4 73 79 44 58

Email

info@footprintinc.be

Adres

Pathoekeweg 120G, 8000 Brugge

Laat je bericht hier achter

Scroll to Top