Over ons​

Opgericht in 2022

Geïnspireerd door de toekomst &
Printed with the end in mind

Footprint inc. werd opgestart eind september 2022 door het jong ondernemerskoppel Aagje Rappé en Pieter Maelegheer.

Pieter heeft altijd een zwak gehad voor technologie. Met een diploma burgerlijk ingenieur ‘automatisering en regeltechnieken’ kon hij zijn passie dan ook kwijt. Pieter zijn drijfveer schuilt dan ook om technologie te kunnen inzetten zodoende conventionele productietechnieken uit te dagen.
De achtergrond van Aagje ligt vooral in het communicatieve luik. Met een master communicatiewetenschappen, een creatieve ziel en een luisterend oor zorgt zij dat klanten zich echt gehoord en begrepen voelen.

Met een eigen ontworpen 3D-printer en originele designs proberen ze hun droom van circulaire productie waar te maken.

True to the core, forever inspired by endless possibilities.

Aagje & Pieter

Missie

Onze missie is om bedrijven te ondersteunen aan de hand van 3D-printing technologie als een duurzame en efficiënte productiemethode. Wij willen bedrijven in staat stellen om hun productieprocessen te optimaliseren, afval te verminderen en duurzamere producten te produceren. Door het gebruik van circulaire en duurzame materialen, willen we de industrie helpen om hun milieu-impact te verminderen en bij te dragen aan een betere toekomst voor onze planeet. 

Visie

Footprint inc.  daagt conventionele productietechnieken uit aan de hand van 3Dprinting technologie. Door duurzaam ondernemen en grensverleggend onderzoek samen te brengen brengen we authenticiteit in de technologie.  

Waarden​

Respect
Diversiteit
Balans
Innovatie
Scroll to Top