Services​

Prototyping

Onze prototyping-diensten zijn ontworpen om u te helpen uw ideeën te realiseren en vorm te geven. Samen met jullie bepalen we de specificaties waaraan het product moet voldoen aan de hand van een iteratief ontwerpproces.
Bij Footprint Inc. begrijpen we dat het creëren van een prototype een belangrijke fase is in het productieproces. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor het creëren van prototypes die voldoen aan de specifieke behoeften van elk object. Of het nu gaat om het creëren van een eenvoudig conceptmodel of een complex werkend prototype, wij zorgen voor een vlotte en efficiënte service.

Productie

Bij Footprint Inc. zijn we gepassioneerd door het gebruik van 3D-printen en de nieuwste technologieën voor het produceren van hoogwaardige producten. Ons team van professionals is volledig toegewijd aan het leveren van de beste service en kwaliteit aan onze klanten. Of u nu een kleine serie of een middelgrote productie nodig hebt, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan de specifieke behoeften van elke klant voldoen. We werken met duurzame materialen en zorgen ervoor dat ons productieproces zo efficiënt mogelijk verloopt, met zo min mogelijk afval. Zo kunnen we bijdragen aan een duurzamere toekomst

Advies


Omdat we volledig overtuigd zijn dat 3D printing in elk bedrijf geïntegreerd zou moeten worden, bieden we ook advies aan. Moet jouw bedrijf hier nog de eerste stappen in zetten? Geen probleem, we brengen de noden in kaart en bekijken aansluitend hoe we jouw machinepark kunnen opbouwen.
Reeds bekend met 3D printing maar nog niet volledig onder de knie? Ook hier kunnen onze experts het nodige doen. Wij richten ons dan niet alleen op de aankoop van een 3D printer, maar kijken ook naar een optimaal gebruik van deze technologie in uw processen.

F.A.Q.​

Scroll to Top