Awards

Bij Footprint Inc. transformeren we uw visie in op maat gemaakte 3D-geprinte awards door een co-creatief ontwerpproces en het gebruik van duurzame materialen. Onze expertise stelt ons in staat om van concept tot eindproduct te werken, waarbij we elk detail nauwkeurig afstemmen op uw wensen. Dankzij onze unieke capaciteit om grote prints te vervaardigen, creëren we niet alleen esthetisch verbluffende maar ook ecologisch verantwoorde awards, die elk een eigen verhaal vertellen en een blijvende indruk nalaten.

Hoe gaan we te werk?

concept vlaio award

Het idee

Samen met jou bedenken we een idee. Dat idee proberen we zo goed mogelijk op jouw wensen af te stemmen

prototype vlaio award wit

Het concept

Na het bedenken van het idee wordt een concept bedacht. Hieruit komt een eerste ruwe schets van de award.

Prototype vlaio award zwart

Het prototype

Op basis van het bekomen idee en concept maken wij een eerste prototype. Zo kunnen beide partijen nog aanpassingen maken indien gewenst.

eindresultaat vlaio award

Het eindresultaat

Na goedkeuring van de klant, kan de award in productie gaan. Wij printen vervolgens het aantal stuks dat jij wenst.

*Case Vlaio

Contacteer ons

Laat je inspireren door onze cases

Onze klanten

Yuki

Voor de 2024 Yuki awards werd aan ons gevraagd om in samenspraak met Yuki de awards te ontwerpen en 3D printen voor het event. Samen met Yuki kwamen we tot een design dat vervolgens zou gebruikt worden.

Proximus ePro league

In samenwerking met de Proximus ePro league brachten we een award uit voor de persoon die tot kampioen van een periode gekroond werd. In deze award werd het logo van de klant geïntegreerd.

CBRE

In samenwerking met CBRE ontworpen we een award die het bedrijf zo goed mogelijk representeerde. Met behulp van AI kwamen we tot een gegenereerd beeld dat in de smaak viel bij CBRE. De aanpassingen die gedaan moesten worden waren een verandering van kleur.

SCA

SCA en Footprint inc bedachten volgende award voor de supply chain awards. Eerst werden een aantal concepten ontwikkeld om vervolgens tot een prachtig eindresultaat te komen.

De awarduitreikingen

Scroll to Top